Termes i condicions

www.totsegonama.com contribueix únicament a la trobada entre oferents i demandants com a plataforma comunitària de contacte entre aquests, els quals assumeixen la total responsabilitat dels seus propis actes o omissions.

www.totsegonama.com no es fa responsable per fraus en els articles anunciats, ni de les conseqüències que se’n poguessin derivar ja que la seva plataforma és només un punt de trobada.

En cap cas www.totsegonama.com assegura la resposta per part dels anunciants ni es responsabilitza de l’ús que aquests li donin a les dades introduïdes per l’interessat.

L’usuari de www.totsegonama.com necessita registrar-se per poder utilitzar el portal i per publicar un anunci classificat
www.totsegonama.com utilitza l’adreça de correu electrònic de l’usuari només per intercanviar informació relacionada amb l’usuari i els seus avisos classificats.

www.totsegonama.com es reserva el dret d’esborrar sense previ avís qualsevol anunci classificat tenint en compte els següents punts:

 • Afectin la sensibilitat de les persones.
 • Duplicitat total o parcial d’anuncis classificats.
 • Contenen temes pornogràfics, il.legals, violents, obscens, racistes o discriminatoris.
 • Que atemptin contra els drets de propietat intel.lectual o industrial de tercers.
 • Que no especifiqui clarament l’oferta.
 • Continguin ofertes de treball o negoci sobre Màrqueting Piramidal, Multinivell, etc.
 • Ofertes de treball que no especifiquin la funció del lloc que s’ofereix, estiguin basades en comissions o no especifiquin clarament l’oferta i el lloc.
 • Que l’usuari que va publicar l’anunci classificat s’hagi registrat amb dades errònies.
 • Que l’anunci classificat contingui text repetitiu innecessari.
 • Que es publiquin textos que estiguin protegits pel copyright, o textos de tercers sense la seva autorització.
 • Qualsevol altra raó que Totsegonama.com considerés per al correcte funcionament del portal.

Aclariment

www.totsegonama.com no es fa en cap cas responsable si un anunciant utilitza en els seus auncis classificats un text o una imatge amb drets d’autor que no és de la seva propietat. En aquest cas, l’anunciant seria l’únic responsable dels seus actes.

No es permeten

 • Anuncis classificats amb ofertes enganyoses o que amaguin la intenció de fer una altra oferta diferent de la comunicada.
 • No es permeten anuncis classificats dubtosos o que d’alguna manera intentin enganyar als usuaris.
 • No es permeten textos de tipus Guanya diners fàcil a casa, 5000 Euros per setmana a casa. El text ha de ser concret i només informatiu.
 • No es permeten avisos classificats en categories que no corresponguin.

www.totsegonama.com no revela l’adreça de correu electrònic dels seus usuaris a tercers. No obstant això, per a la nostra protecció i per protegir els nostres usuaris, revelarà l’adreça de correu electrònic d’un usuari en cas que la justícia ho requereixi. Totsegonama.com es reserva el dret de restringir el servei a un usuari en qualsevol moment. En utilitzar Totsegonama.com l’usuari assumeix tota la responsabilitat i risc sobre l’ús del mateix i de la informació que aquest conté, accepta els termes i condicions d’ús establertes en aquesta secció.

¡ADVERTÈNCIA!
Queda terminantment prohibida la inserció d’anuncis classificats en nom de terceres persones, amb dades de contacte falses o pertanyents a altres persones. Les dades del registrat han de ser autèntiques. Si ho fa està cometent un delicte contra l’honor i la intimitat de les persones.

www.totsegonama.com es reserva el dret de canviar aquestes condicions sense previ avís als usuaris.
L’ús d’aquest portal implica l’acceptació de tots aquestos termes i condicions.

Tot segona mà no es responsabilitza del contingut dels anuncis publicats.
Ens reservem el dret d’eliminar tot anunci abusiu o fraudulent.

Cerca Avançada

Categories

@ All Copyrights Reseverd 2015 - Mónvirtual